Kövess minket

Aztaa

Az NBA helyett a francia másodosztályban talált magának csapatot Sheck Wes

Senki sem lehet próféta a saját a hazájában.

Megosztva

Forrás:

Habár az idei NBA drafton egyetlen csapat sem csapott le Sheck Wes-re játékjogára, mégis úgy tűnik, hogy a 22 éves harlemi rapper profi kosarasnak állhat, hiszen a francia másodosztályban szereplő, és ott jelen pillanatban a hatodik a helyen tanyázó Paris Basketball Team szerződtette őt.

Az átigazolás tényét egyébként mindkét fél megerősítette, így a szenegáli felmenőkkel rendelkező Wes hamarosan veheti a cókmókját és átruccanhat az öreg kontinensre, hogy aztán a francia fővárosban mutassa meg tehetségét. Tegnap közzétett Intsagram bejegyzése szerint ugyanis pont erre készül:

[instagram]CH1SJFvB6-H[/instagram]
A Paris Basketball Club vezetése hivatalos, szintén az Instán napvilágot látott közleményében ennél azért jóval óvatosabban fogalmazott. Mint írták, a rapper edzésmunkáját látva határozták el, hogy adnak neki egy esélyt, miközben arra kérték a klub szimpatizánsait, hogy „tegeljék” be az egymillió követővel rendelkező rappert a posztjuk alatt.

[instagram]CHx7U9Ag63i[/instagram]
Az alábbi rövid videóban pedig Wes csekkolható akció, helyesebben edzés közben. Az egyértelmű, hogy nem először fog labdát a kezében, de hogy ez elegendő lesz-e a profik között, az a jövő zenéje.

[vembed youtube=”62U1346uMJU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük