Kövess minket

Sport

Az odds-ok háborúja, avagy a fejére állt a Premier League

Nagy a felfordulás az angliai fogadóirodákban, még Tipszmiksz Csabi is csak ámul, mi folyik ott.

Megosztva

Az elmúlt évek egyik legkiszámíthatatlanabb szezonja zajlik az angol labdarúgó-bajnokságban, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a küzdelmek félidejében alaposan megváltoztak a fogadóirodák nyereményszorzói a rajt előtt kínált oddsokhoz képest.

Az idény egyik meglepetéscsapata egyértelműen a Leicester City, amely jelenleg a második helyen áll a tabellán, s ennek köszönhető, hogy míg a bajnokságot megelőzően még 5000-szeres nyereményt ígért a végső sikere, most már csak 15-szöröst.

A Claudio Ranieri irányította együttes az előző szezonban éppen csak elkerülte a kiesést, a világhírű William Hill fogadóirodánál azonban most már csak 2,1-szeres pénzt fizet az, ha végül az első négy között zárja a Premier League-et. Erre a tippre augusztusban még 200-szoros volt az odds.

Meglepetéscsapat a Chelsea is, de a Leicesterrel ellentétben nem kellemes, hanem kellemetlen. A rajtot megelőzően 2,75-ös nyereményszorzóval lehetett fogadni arra, hogy a londoni csapat megvédi címét, most azonban már 150-es az odds, s ez nem is csoda, hiszen a Chelsea csupán a 14. helyet foglalja el a tabellán.

A William Hill a jelenlegi éllovas Arsenalt, valamint a harmadik helyen álló Manchester Cityt tartja most favoritnak (mindkét csapat bajnoki címére 2,375-ös nyereményt kínálnak), míg a negyedik Tottenham Hotspur esetleges végső sikere az idény előtti 150-szeres után most már csak kilencszeres pénzt ígér az erre fogadóknak (az észak-londoni gárda 1961 óta először nyerhetne).

A fogadóiroda szerint a kiesésre a sereghajtó Aston Villának van a legnagyobb esélye (1,06-os odds) azok után, hogy a szezon előtt még 3,5-es oddsszal lehetett erre tippelni.

(MTI nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés