Kövess minket

Hiphop

Az önfényezés magasiskolája Kanye Westel

Egy olyan országban ahol legálisan, nagyon gyorsan, nagyon sok pénzt lehet keresni zenével, az önfényezésnek, önajnározásnak is hatalmas keletje van.

Megosztva

Amikor először hallottam, hogy Pharrelt zenei Da Vinci-nek hívják felnevettem, de Amerikában minimum Istent kell játszanod, ha komolyan gondolod amit csinálsz.  Pharrel még visszautasította ezt az önsztároló titulust,de vannak, akik mell döngetve nevezik magukat  minimum a legjobbnak. A legszebb az egészben, hogy ezt sokan el is hiszik nekik.

A két legjobb módszerébe nyerhetünk most betekintést.

Dj Khaled módszere: A guru technika:


A lényege, hogy neked is, racionálisan be kell látnod, hogy ő a legnagyobb.

Te okos, vagy mi több zseniális fazon, ezért, te tudod, hiszen a kiválasztottak közé tartozol, hogy ő egy zseni, a legnagyobbak egyike.

[vembed youtube=”I0dBVsCe2fM” ]

Kanye West módszere: Az Isten

Valójában két módszere is van,

A.: Az egyik a megsértődős Jézus, hogy nem igaz hogy nem látod, hogy ő a modernkor profétája, aki kiteszi neked a lelkét.

B.: A másik a misztikus Isten hangja. Vagyis, ti földi porba fetrengő halandók, úgysem értitek ki is ő valójában, ezért jobb, ha kussoltok. Hogy mered egyáltalán bárkihez is hasonlítani, Isten egyedülálló. Ez mondjuk verhetetlen bizonyos szempontból.  Bár megkérdeznék, egy pszichiátert, hogy vajon milyen komplexusok rejlenek az ilyen kijelentés hegyek mögött.

[vembed youtube=”cgVn6MnFY0c” ]
[vembed youtube=”OkuydaR6Pes” ]

Ha megtanultad az önhájpolás alapvető technikáit, akkor ne feledd ez nem vicc.

Olyan sokszor, és olyan intenzitással adják elő ezeket a sztárok, hogy ha az elején maszknak is szánták, ez a szerep beléjük ivódott. Ha sokáig mondogatod magadnak, hogy te egy kivételes ember vagy el is hiszed. Ezek valójában teljesen komoly dolgok. Viccesek, de egyben ijesztőek is. A nácik módszere is az volt, hogy senkivel semmilyen érdemi vitába nem bonyolódtak, csak mindenhol elmondták, hogy ők a legnagyobbak. A többit te is tudod.

De mutassuk meg a másik végletet is. Itt van Fatlip a Pharcyde-ból.

Ő teljes lelki nyugalommal a tökéletes önoltás himnuszát adja elő. Elmondja mekkora lúzer is néha.  True story.  Amíg tudsz nevetni magadon, nincs gond.

[vembed youtube=”48LLdLbAiQg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés