Kövess minket

Bulvár

Az öngyilkosság gondolata is megfordult Tekashi 6ix9ine fejében a börtönben

De mostanra teljesen rendben a mentális egészsége.

Megosztva

Forrás: Fox5

Interjút adott a New York-i Fox 5 TV csatornának Tekashi 6ix9ine, a beszélgetés során arról is beszélt, hogy a börtönben megélt stressz miatt közel került hozzá, hogy véget vessen a saját életének.

A rappernek nem csak a várható ítélete miatt kellett aggódnia, de mivel az egész világ felfigyelt a spicliskedésére, a publikum gyűlöletét is el kellett tűrnie. „Szerintem sokan öngyilkosok lettek volna. Egy ponton az én fejemben is megfordult, mikor bent voltam. Nagyon nagy a stressz, nagy a nyomás, mivel minden nap látod magad a hírekben, és arra gondolsz, hogy mikor lesz ennek az egésznek vége?” – mesélte 69. 

Azt persze tudjuk, hogy miként végződött 69 sorsa, a rapper csak kibírta bent, és meglepően kevés idővel megúszta, miután feldobta a Nine Trey Gangsta Bloods tagjait. Azóta ledobott egy-két igen nagy port kavart kislemezt, és egy elég semmilyen albumot, jelenleg pedig teljesen rendben van a mentális egészsége. 

„Mentálisan, Isten segített erősnek maradni. Érted miről beszélek, ami nem öl meg, az megerősít. Gyakorlatilag ha nem is vagyok legyőzhetetlen, de a mentális egészségém csúcsán érzem magam, és úgy gondolom, minden rendben lesz”.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük