Kövess minket

Bulvár

Az ORIGO elhitte, hogy The Weeknd tényleg átműtette az arcát

Megosztva

Forrás:

A magyar kormánymédia egyik ékköve, az ORIGO.hu arról posztolt a héten, hogy The Weeknd „felismerhetetlenre” műtötte a saját arcát. Az igazság persze az, hogy az egész egy klip kedvéért történt, és valójában sminkmesterek alakították át az énekest.

A cikkben, mely a hétfő hajnali, teljesen átlagosan kinéző The Weeknd Super Bowl félidei showja után íródott, az Origo.hu lehidalva konstatálja, hogy 8 éve még normális arca volt Abelnek, de egy „döbbenetes” átalakulás után teljesen máshogy néz ki. „Orra soványabb lett, szája fel lett töltve, fülei eltűntek, az álla egészen más, arccsontjai kiugranak, a szemöldökével is történt valami. A bal oldali kép 2013-as, New Yorkban készült, a mellette lévő pedig idei, gyakorlatilag felismerhetetlenre műtötték” – írják, mintha tényleg kés alá feküdt volna az énekes.

Forrás: Facebook

Az egész már csak azért is érthetetlen, mert Abel egyedül a január elején publikált „Save Your Tears” című klipjében tűnt fel így, mely az „After Hours” lemezre felépített történetszál legutóbbi állomása…tehát fikció. Azóta egyszer sem mutatkozott elmaszkírozva.  

Hasonlóan zseniális volt, mikor a Bors anno összekeverte Nipsey Hussle-t Tupac-kal, vagy mikor a Lokál Kendrick Lamart nézte Travis Scottnak.

[vembed youtube=”XXYlFuWEuKI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés