Kövess minket

Hiphop

Az örök túlélő Young Dolph golyóálló mellényt is árul a webshopjában

Így kell profitot csinálni a gyilkossági kísérletből.

Megosztva

Forrás:

Holnap jelenik meg Young Dolph következő albuma, a Thinking Out Loud, a memphisi rapper pedig ismét “kihasználja”, hogy a megjelenés előtt nem sokkal még lőtt sérülésekkel feküdt a kórházban. 

Dolph egyszer már merített egy őt ért támadásból, méghozzá az áprilisban megjelent “Bulletproof“, azaz Golyóálló című lemezén, amelyben a kocsijára leadott közel 100-as golyózápor történetét járja körül. A rapper a lemezzel hatalmasat szúrt oda támadóinak, “100 Shots” című számában például azt rappeli: “100 golyó, hogy a francba lehet 100 golyót eltéveszteni?“. 

Most sokan azt várják, hogy ismétel, és újra megalázza azokat, akik ezúttal már sikeresen eltalálták két helyen is, kórházba juttatva őt egy időre. Nagy oltásokra viszont nem biztos, hogy volt idő, hisz Dolph a megjelenés előtt egy héttel jelentette be a lemezt, melynek már kész dallistája volt, így nagy valószínűséggel a dalok nagy része a támadás előtt lett felvéve. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne csavarna így is fricskát a helyzetből, új, “Believe Me” című videójának a fele például konkrétan a kórházban forgott a lábadozása alatt.

[vembed youtube=”ZiPwPqXeJUw” ]Emellett a rapper az album előrendeléséhez is bedobott egy hatalmas középső ujjat, elég megnézni a webshopját, ahol a sima pólók mellett egy golyóálló mellényt is lehet venni 85 dollárért, melyhez természetesen ingyen jár a Thinking Out Loud. A probléma max annyi, hogy ez a mellény biztosan nem fog meg semmiféle golyót (pláne nem 100-at), mivel csak dísz. 

Forrás: youngdolphshop.com

Forrás: youngdolphshop.com

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés