Kövess minket

Aztaa

Az oroszok hentaira, a magyarok leszbikus pornóra, az osztrákok pedig análra izgultak leginkább az idén

Befutott a Pornhub szokásos évösszegzője.

Megosztva

Forrás: Pornhub.com

Hetedik alkalommal publikálta évösszegző jelentését a világ legnagyobb pornómegosztója, a Pornhub, a terjedelmes lista pedig ismét izgalmas és tűpontos adatokkal szolgál többek közt arról, hogy kik, milyen pornót mikor és mennyi ideig néztek az idén. A gyűjtésnek köszönhetően tökéletes látleletet kapunk 2019 pornós trendjeiről is, szóval mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást.

Kezdjük a legszemléletesebb és legalapabb adatokkal: a jelentés szerint a Pornhubon 42 milliárd látogatás volt az évben, ami napi bontásban 115 milliót jelent. A felhasználók 39 millárd keresést futattak, 6,83 millió videót töltöttek fel, az össz adatforgalmat pedig 6597 petabájtra (1 petabájt = 1 gigabájt x 1 000 000, tehát a a peta a giga egymilliószorosa) teszik, ez egészen pontosan 209 gigabájtot jelent másodpercenként.

A top 10 keresőkifejezés kategóriájában az első három helyezett így fest:

1. Amatőr

2. Alien, avagy földönkívüli-pornó

3. POV (point of view), vagyis amikor a férfi, esetleg nő szemszögéből mutatják az aktust

De sokan voltak kíváncsiak a halott polipokkal pózoló, saját fürdővizét áruló Belle Delphinere is, ő a negyedik helyen végzett, a Cosplay az ötödik a sorban, a Mature a hatodik, a Biszexuális a hetedik, az Apex Legends videójáték a nyolcadik, az ASMR a kilencedik, a Femdom (női dominancia, domina-videók) pedig a tizedik. A leggyakrabban kommentelt szavak a következők: good, love, like, sexy, pretty, nice. 

Forrás: Pornhub.com

Megállapítható, hogy a már visszavonult Mia Khalifa még mindig rettentően sokan szeretik, a leggyakrabban keresett pornószínésznők listáján ő a második, ebből a top 5 így néz ki: 

1.  Lana Rhoades 

2. Mia Khalifa 

3. Riley Reid 

4. Abella Danger

5. Brandi Love

Nagyon érdekes, hogy melyik országban milyen kategóriára kerestek rá a legtöbben, eszerint Magyarországon akárcsak tavaly, úgy idén is a leszbikus pornót preferálták leginkább a pornófogyasztók, Ausztráliában és Észak-Amerika szerte pedig szintén erre izgultak az emberek. Ausztriában, Németországban és Svédországban az anális szex pörög nagyon, Romániában és Spanyolországban a nagymamákat (mature) kattintják sokan, Kínában és a környező országokban a japán pornó a best, az oroszok pedig két medvebirkózás és egy shot vodka közt érdekes módon a hentaira izgulnak csak igazán. Az indiaiak elég hűségesek, náluk ugyanis az indiai kategória a kedvenc, Afrikában pedig az ebony, azaz a néger nők a befutók. 

Forrás: Pornhub.com

Kim Kardashian hatalma örök, anno Ray J-vel készített sextape-je miatt még mindig rengetegen keresnek rá, Belle Delphine után ő a második legtöbbet keresett celeb az idén. Kimet egyébként Cardi B, Lena the Plug, Ariana Grande, Nicki Minaj, Selena Gomez és Kylie Jenner követik a sorban, de Demi Lovato, Miley Cirus, Rihanna, Katy Perry és Jennifer Lopez is előkelő helyen áll. 

Forrás: Pornhub.com

A Pornhubozók háromnegyede (76.7%) telefonról fogyaszt felnőtt kontentet, gépről jóval kevesebben (16.3%), tabletről pedig alig (7.1%). Ami az oprendszereket illeti, az iOS-t használók kicsit többen vannak mint az Androidosok. Az átlag felhasználói életkor 36 év, a női nézők átlagosan 32%-ot tesznek ki.

A legtöbb néző magasan az USA-ban összpontosul, mögöttük következnek a Japánok, harmadik helyen áll az Egyesült Királyság, utánuk jön Kanada, az ötödik helyen pedig Franciaország áll. Egy fogyasztó átlagosan 10 percet és 28 másodpercet tölt az oldalon, a legtöbbet a thaiföldiek időznek itt a maguk 11 percével és 21 másodpercével. 

Forrás: Pornhub.com

Megjelenésének idejekor (október) érthető módon nagyot ment a Joker:

Forrás: Pornhub.com

a Fortnite és a feljebb már hivatkozott Apex Legends: 

Forrás: Pornhub.com

és a Star Wars (Baby Yodát mindenki hagyja ki ebből!) is május 4-én:

Forrás: Pornhub.com

Végezetül kimondható, hogy a Japanese kategória töretlen népszerűségnek örvend, egyedül a 65+ az az életkori csoport, akiknél nem ez áll az első helyen: 

Forrás: Pornhub.com

További érdekes adatokért (például hogy ki milyen böngészőben néz pornót) csekk a hihetetlenül hosszú jelentést.

Ezen kívül volt még szó Pornhubról az OFF Médián, az oldal furaságait nemrég gyűjtöttük csokorba, mémelemző listánk itt található.

(Pornhub / Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés