Kövess minket

Stílus

Az Osiris nagyon nem örül, hogy az A$AP Rocky X Under Armour sneaker fullra őket kopizza

Be is szóltak rendesen.

Megosztva

Forrás:

A tetőpontját elérő chunky sneaker trendből az Under Armour sem akart kimaradni, egy évvel ezelőtt tehát összefogtak a fashion közegben otthonosan mozgó A$AP Rocky-val, hogy aztán idén nyáron bejelentsék az első közös cipőjüket, az SRLo-t. A csuka előző héten debütált egy harlemi pop-up boltban, és így néz ki:

[instagram]BlMzgixBRDH[/instagram]
Sneakerheadek, meg úgy igazából bárki, aki nyitott szemmel járt a 2000-es évek elején persze azonnal észrevehette, hogy a lépő iszonyatosan hasonlít a deszkás cipőket gyártó Osiris legismertebb darabjára, az Osiris D3-ra. Ezt amúgy maga Rocky sem titkolta, egy hosszabb GQ interjúban elmesélte, hogy rendszeresen szembejött vele a harlemi gettóban a D3, a dizájnra tehát mindenképp hatással volt a vaskos deszkáscipő.

Az Osirisnál mindenesetre inkább kopizásként élik meg ezt az egészet, ez jön le abból az Insta posztból, amit az SRLo megjelenésének környékén posztoltak. Itt a két cipő hasonlóságára hívják fel a figyelmet, a leírásban pedig mindenkit emlékeztetnek rá, hogy bizony ők voltak az elsők. 

[instagram]BnubQCinbcb[/instagram]
(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés