Kövess minket

Aztaa

Az ötéves Tyler túl jó bújócskában: a fiúcskát rendőrök találták meg kilométerekre az otthonától

Aki bújt, aki nem, megyek!

Megosztva

Még a modern, számítógépek és különböző konzolok uralta világban is tartja népszerűségét a bújócska. A planéta minden pontján játsszák a gyerekek, bármi’ hihetetlen még a távoli Ausztráliában is. Innen következik most egy kedves kis történet az ötéves Tyler főszereplésével, aki úgy elbújt a társai elől, hogy végül a rendőrök találtak rá 25 kilométerre az otthonától.

A kisfiú hétfő délután tűnt el Perthben, miután bújócskázni kezdett a barátaival. Tyler egy ideig a klasszikus, jól bevált helyekben gondolkodott: bokrok tövében, házak oldalában lapított. Kicsivel később megtalálta a tökéletes rejtekhelyet: édesanyja autójának csomagtartójában.

Itt húzta meg magát, majd valószínűleg álomba merült, ezért nem vette észre, hogy a kocsi elindult, anyukájával és annak egyik barátnőjével a fedélzeten. A hölgyek moziba indultak a 25 kilométerre található bevásárlóközpontba, míg Tyler édesdeden szunyókált hátul. Ők sem vették észre a gyereket.

A már kipihent bújócska-fejedelem felébredt az ismeretlen helyen, majd kikecmergett az autóból, hogy nagyjából betájolja magát, merre is lehet. Ekkor vette észre egy járókelő, aki rögtön hívta a rendőrséget.
Ők vitték aztán haza Tylert, akit senki sem „ütött le”.

Ipi-apacs!

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/7NewsPerth/videos/10154484181674072/” ]

(mashable.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés