Kövess minket

Film

Az új John Wick film rendezője elkotyogta, hogy készül a Mátrix 4

És szívesen részt is venne benne.

Megosztva

Forrás:

Több mint másfél évtized után folytatást kapnánk a Mátrix-hoz? A hamarosan bemutatásra kerülő John Wick 3 rendezője szerint igen! Chad Stahelski a Yahoo Movies UK-nek adott interjújában kotyogta el, hogy a Wachowski tesók ismét visszatérnek a disztópikus jövőbe, ahol a gépek egy szimulált valóságban tartják az emberiséget. 

„Nagyon boldoggá tesz, hogy a Wachowskiék nem csak, hogy ismét egy Mátrix filmen dolgoznak, de bővítik is a mindenki által kedvelt franchise-t. Ha csak feleannyira jó lesz, mint a korábbi filmjeik, akkor elég lenne egy telefon, hogy „Hey, szeretnénk, ha jönnél kaszkadőrködni”, és én már oda is állnék a kocsik elé összetörni magam.” – mondta Stahelski az interjúban. Az utolsó mondat ugyan furcsán hangozhat egy rendező szájából, de mielőtt a rendezői székbe ült volna, Stahelski kaszkadőrként dolgozott, többek között ő volt Keanu Reeves dublőre az eredeti Mátrix trilógiában.

A riporter gyorsan rákérdezett, hogy ki fogja rendezni a folytatást, amire Stahelski már nem tudott egyértelműen válaszolni, de hozzátette, hogy a Wachowskiék egyértelműen részt vesznek majd az elkészülésében, majd ismét kihangsúlyozta, hogy ha hívják, ő szívesen segít. 

Az eredeti Mátrix 1999-ben került a mozikba, és nagyon hamar kultfilm vált belőle. A folytatásokat egyszerre forgatták le, mindkettő 2003-ban debütált, ezek már kevésbé nyerték el a kritikusok és a rajongók tetszését. 2017-ben olyan pletykák röppentek fel, hogy a Warner Bros. rebootolja a franchise-t, és Michael B. Jordan fogja játszani Neo szerepét. 

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük