Kövess minket

Stílus

Az új Travis Scott X Nike lépő még ki se jött, de máris megosztja a hypebeast világot

Egy húgysárga csöves cipő vagy apró részletekkel gazdagított vibey vintage lépő?

Megosztva

Forrás: Repgod88

Folytatva Travis Scott és a Nike gyümölcsöző kapcsolatát, újabb sneaker kollab jelenik meg a két féltől várhatóan márciusban, de a sneaker közösség máris két részre szakadt, egyik oldal imádja, mások nagyon nem éli a lépőt.

A Travis Scott x Nike Air Max 270 React nem csak egy sima krémszínű változata az eredeti 270 React sziluettnek egy random Cactus Jack logóval ellátva, hanem ennél sokkal több apró részletet tartalmazó cipő, mely egyértelműen egy vintage kintézetre hajt. A saroknál és az oldalakon egy szőrös, nagypapapulcsis anyagot találunk, a fűzőknél pedig piros és kék színek adnak egy kis játékos hangulatot a cipőnek, mely mindezek ellenére egészében egyfajta, besárgult, agyonhasznált hangulatot áraszt. Pont ez utóbbi osztotta meg a népeket, a lépő rajongói mellett ugyanis vannak, akik nagyon nem élik, hogy egy húgysárga „koszos” feelingje van a kollabnak, de még ők is elismerik, hogy a Nike és a rapper bátor vállalást tett a dizájnnal.

[instagram]B6TfOrPJYw3[/instagram]
A cipőnek egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma, de 190 dolláros árat, és márciusi megjelenést jósolnak a különféle sneakerguruk, mint például a @Yankeekicks Insta oldal, aki meg is osztott egy részletes videót a lépőről. 

[instagram]B66cikdFG-b[/instagram]
[instagram]B6ifD18l3GJ[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés