Kövess minket

Hiphop

Az USA alelnöki székéért induló Coolio hadat üzen az újhullámos emszíknek

Jól bereggelizhetett gengszter paradicsomból.

Megosztva

Forrás:

Valószínűleg már teljesen kikopott volna Coolio neve a köztudatból, ha nem állna ki időről-időre a nyilvánosság elé, orbitális baromságokkal sokkolva a jónépet. Persze neki sem lehet könnyű, hiszen 1995 óta szinte semmiféle érdemleges zenei produkcióval nem hozakodott elő, hacsak a pár évvel ezelőtti magyarországi haknijait nem soroljuk ide. Szóval, ahelyett, hogy rövidke karrierjén sopánkodna, beleállt az újhullámos rapperekbe. Több problémája is akad a fiatal előadókkal – amolyan bezzeg az én időmben kór támadhatta meg pár nappal ezelőtt -, mi legalábbis ennek tudjuk be a viszonylag éles kirohanását.

„Elegem van abból, hogy csak gyenge fellépéseket látok manapság. Totál belefáradtam. Nekünk, idősebbeknek meg kell tanítani ezeknek a srácoknak azt, miként lehetnek jók” – elmélkedett a pár nappal ezelőtti a 2018 Pollstar Live! nevezetű zenei konferencián, de mondott még cifrábbakat is. Kipécézte magának a motyogós rappereket is:

„Ezek az emberek egyszerűen tönkreteszik a hiphop kultúrát, amit én annyira szeretek, ami megmentette az életemet. Személyes támadásnak veszem, ezek az arcok annyira rosszak”.

Míg a konferencián részt vevő többi zenész nem értett vele teljesen egyet, ő nem tudott lecsillapodni, tovább hergelte magát.

„Ha netán valami hülyeséget csinálnának a gyermekeim az új rap zenék hatására, onnantól kezdve az ellenségemnek tekintem az összes előadót” – zárta egy könnyed hadüzenettel mondandóját az 54 éves Coolio. Akinek egyébként feltett szándéka, hogy elindul 2020-ban az USA alelnöki posztjáért a pornófilmes, Charlie DeVille társaságában, hiszen mint mondja, szükség van átlagos emberekre a politikában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés