Kövess minket

Aztaa

Az utcán botlott bele az André 3000 pólót viselő lány a hús-vér André 3000-be

Volt is nagy öröm mindkettőjük részéről.

Megosztva

Forrás: Twitter

Tegnap reggel, csak úgy mint oly sokszor korábban, a New Yorkban élő Tiana felvette a kedvenc rapperét, André 3000-et ábrázoló pólóját, majd nyakába vette a Nagy Alma utcáit. Ahogy sétálgatott, egy kávézó bejárata előtt haladt el, ahonnan ismerős férfi fordult ki. Csupán karnyújtásnyira voltak egymástól, amikor Tiana felismerte az egyenesen felé tartó André 3000-et, míg a rapper saját magát – a lány pólóján. Mindketten csupa mosoly voltak a valószerűtlen találkozás miatt, váltottak néhány szót, végül lőttek egy közös képet is.

[twitter]https://twitter.com/itsTiana/status/1034935731897229317[/twitter]
Ez nem sokkal később Tiana Twitterén landolt, a következő szöveg kíséretében: „Ugyanannyira fel volt dobva, mint amennyire én. Emiatt pedig tízezerszer jobban örülök. Micsoda nap!”

A lány aztán feltöltött egy másik képet a már annyit emlegetett ruhadarabról, ami egyébként ALMGHT kreáció. (ITT rendelhető, 30 dollár az ára.)

[twitter]https://twitter.com/itsTiana/status/1034963632646500353[/twitter]
A rövid (ujjú) történet úgy kerek, ha megemlítjük, André pólóján Anita Baker fiatalkori fotója látható. Mozivászonra illő befejezés lett volna, amint az énekesnő is felbukkan ott és akkor, mondjuk egy Fásy Ádámos kisestélyiben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés