Kövess minket

Hiphop

Az utolsó szál cigijén ügyködött Bobafett az anyaföldön, amikor váratlanul egy rendőr lépett oda hozzá…

…és kezet rázott vele, mert baromira bírja a számait.

Megosztva

Forrás:

Augusztus 20-án (ez a dátum akár jelképes is lehet) lépett le Magyarországról Bobafett, ám pont mikor rágyújtott volna a felszállás előtti utolsó szál cigijére Ferihegyen, különös, már-már szürreális élményben volt része. Az ünnepi tűzijáték elhaló fényében egy rendőr lépett oda hozzá, majd beszélgetésbe pórbált elegyedni vele. Régi, vélhetően rossz tapasztalatok sejlhettek fel a szabolcsi hc-rapperben, aki nem tudta mire vélni a közeg közeledését. Hamar kiderült azonban, hogy az egyenruha egy lelkes Fett rajongót rejt, így az eleinte meglehetősen feszült hangulat pillanatok alatt oldottabbá vált.

A találkozás lényegi részeit Bobafett saját szavaival idézzük fel:

„Te bobafett vagy ! (Mongya)

Mondom aha ( … ? )

Tudom hogy utálod a rendőröket de én akkoris idejövök szeretnék kezetfogni mert szeretem a bobafett számokat és … igazad is van de nem én tehetek róla hanem a „feletteseink” … mindegy jó utat és kösz a zenéket , várom az újakat ( mongya)”

Fett és a rendőr kézfogóját a rapper öccse meg is örökítette az utókor számára, miközben Jancsika is ott sertepertélt valahol gazdája közelében. A képet először „cenzúra” nélkül töltötte fel Facebookjára Laci, de kicsivel később jobbnak látta kitakarni nem várt fanja arcát, nehogy valami kellemetlenség érje munkahelyén zenei ízlése miatt.

[fbpost]https://www.facebook.com/bobafett13/photos/a.853014404718823/2001167179903534/?type=3&theater[/fbpost]
A rövidke intremezzo után Fett és Jancsika Izrael felé vette az irányt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük