Kövess minket

Aztaa

Azahriah: Orbánnak már nem kéne az országot vezetnie

Megosztva

Azahriah és Orbán Viktor kapcsolata hullámosan alakult az elmúlt időszakban. A magyar miniszterelnök TikTok oldalán volt anno olyan videó, amihez Azahriah és Desh „Rampapapam” című dalát használták fel, áprilisban pedig egy másik videóban beszélt arról, hogy kedveli a trekket, pláne a focis klipje miatt. Azi eközben (virtuálisan ugyen, de) részt vett az influenszertüntetésként elhíresült megmozduláson, amely a regnáló hatalomnak csíphette a szemét, és a zenéiben hallható politikai utalásai semmiképp sem nevezhető kormánybarátnak. Ezek miatt is kerülhetett törlésre egy idő után a fent említett egyik Orbán TikTok videó, amit Azi is lereagált amúgy az egyik dalában.

Mint a Telex kiszúrta, a francia Le Monde egy portrét közölt a zenészről, ahol ismét előjött a politika. Azi elmondása szerint a kormánypropaganda a teltházas arénakoncertjeiről arról cikkezett, hogy mennyi ember szabadulna a jegyétől, azt valahogy mégis fullra rakták a nézőteret. Elmondása szerint nem tervez politikai szereplvállalást, maradna zenész, de azt elmondta, hogy örült volna, ha Orbán eljött volna valamelyik koncertjére:

„Szívesen láttam volna a koncertemen a közönség soraiban, de azt is elmondtam volna neki, hogy már nem kéne az országot vezetnie”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés