Kövess minket

Film

Azealia Banks bejelentkezett egy szerepre az Eufória második évadjában

Testhezálló karakter.

Megosztva

Forrás:

Ahogy nemrég mi is megírtuk, még idén új évaddal jelentkezik az HBO jogosan agyondicsért, 21. századi tinédzserek szenvedéseit és problémáit talán a legkurrensebben megjelenítő sorozata, az Eufória, melynek készítői nemrég castingot hirdettek.

Mint a napokban a Pop Crave-nek köszönhetően kiderült, a jelentkezők között egy nem várt induló, a 28 éves New York-i rapper,

avagy az igen balhés Azealia Banks is feltűnt, aki úgy néz ki ráugrott az új széria egyik szerepére.

Banks, akiről sokszor írtunk, és aki karrierje alatt valamilyen formában (leginkább egy Twitter-rantben) nekiment már Cardi B-nek, A$AP Rockynak, Eminemnek, Rihannának, Pharrellnek, Kendrick Lamarnak, Zayn Maliknak (ennek csúnya következményei lettek), Rita Orának, Nicki Minajnak, Lizzónak, Grimesnak és Elon Musknak is, instasztoriban jelentette be, hogy leadott egy jelentkezést az HBO számára. [twitter]https://twitter.com/PopCrave/status/1219293738574303232[/twitter]

Az HBO összesen négy szerepet hirdetett meg, a nevek: Ray, Darian, Serena és Ami, mint a DAZED írja, a rapkirálynő valószínűleg az utóbbira csapott le, mivel az első kettő fiú, Serenának pedig 50+-osnak kell lennie. A szerep nem mellesleg jól is állna Banksnek, Ami ugyanis egy “drogfüggő sztriptíztáncos” lesz, aki “utálja a pasiját, mindenkiről összehord mindent az emberek háta mögött” és a „rossz szitukból csak még rosszabbat csinál.”

Darian ehhez képest egy „kívülálló, aki érzékeny, sebezhető és mégis rosszindulatú”, Ray „munkásosztálybeli” és „vonzó”, nem mellesleg „tiszta szíve és őszinte mosolya van”, Serena pedig a fehér középkorú nő, aki egy kicsit „pimasz és kemény”, és „egész addigi életét végigbulizta.”

Az HBO részéről igen hülye ötlet lenne nem rögtön zsebre vágni Azealia Bansket, de a későbbiekben majd minden kiderül. A casting holnapig, azaz január 27-éig tartott volna, de a – feltételezhető – túljelentkezés miatt ma már nem érhető el.

Az Eufória magyar operatőrével, Rév Marcellel augusztusban interjúztunk, a kulisszatitkokkal teli beszélgetés itt olvasható.

(DAZED)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés