Kövess minket

Bulvár

Azealia Banks kiásta majd megfőzte a halott macskáját

Reméljük nem evett belőle.

Megosztva

Forrás:

Rapper és gyakorlott boszorkányAzealia Banks egy megdöbbentő videót osztott meg az Instagram követőivel, amin az látható, hogy kiássa a halott macskáját, majd megfőzi az állat tetemét. 

Lucifer 2009-2020. Drága kiscicám. Köszönök mindent, egy legenda voltál, egy ikon” – írta Banks a poszthoz, mely azóta törölve lett, de a lenti YouTube videón be lehet pótolni. „Sokan nem tudjátok, de 3 hónapja meghalt a macskánk, szóval most kiássuk, először a temetése óta” – kezdi a narrációt a rapper a felvételen, majd freestyle-ozni kezd, míg az állat hullája elő nem kerül. A következő videón már az látható, hogy a cica egy üstben fő, majd hirtelen a koponyája is láthatóvá válik.

[vembed youtube=”usU3qVz0LRo” ]
A kommentszekció egy része elborzadt a látottakon, sokan azt latolgatták, hogy Banks vajon evett-e a fura főzetből, vagy miért volt szükség a fura rituáléra.

Ez persze semmi ahhoz képest, mikor 3 évnyi csirkeáldozat maradékát takarította el egy videón még 2017-ben, tehát nagy szó, hogy a folyton összeesküvés-elméleteket gyártó és más celebeknek beszóló Banks furasági listáján csak második a macskafőzet készítés.

Lucifer koponyája amúgy Banks legutóbbi posztja szerint ebben a rózsaszín edényben kötött ki, mely ránézésre is fekete mágiát sugároz.

[instagram]CJ8r5xZAAkO[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés