Kövess minket

Hiphop

Azért nem készült soha Biggie & Nas kollab, mert Nas túlságosan be volt tépve

Mindenkivel megesik.

Megosztva

Forrás:

A marihuánáról sokan igen pozitívan beszélnek, pedig egy dolgot biztosan elcseszett mindannyiunknak: miatta nem lett soha kollab dala Notorious B.I.G.-nek és Nas-nak.

Nas erről egy a The Breakfast Club-nak adott online interjújában mesélt, ahova az új, King’s Disease című albumának promótálásáért ugrott be. Korábban már keringtek arról pletykák, hogy Nas és Biggie közös dalt tervezett, de most Nas elmesélte, hogy B.I.G. tragikus ’97-es halála előtt együtt stúdióztak, csak aztán beütött a nagy sztónulás és nem lett belőle semmi.

„Túlságosan betéptem. Együtt voltunk a stúdióban, Big épp egy jó nagy brooklyni dzsót tekert, és nem figyelmeztetett engem. Teljesen beálltam. Képek is vannak erről a napról. Jó pár dalt akartunk készíteni, remixeket a Ready to Die lemezre.” Az egyik trekk amúgy a „Gimme the Loot” lett volna. Arra a kérdésre, hogy miért nem ment vissza másnap felvenni a cuccait, Nas azt válaszolta, hogy még a következő nap sem volt teljesen tiszta, plusz jó messze lakott Long Islanden, így aztán inkább beoffolta a dolgot.

[instagram]CEUUuxDlI8G[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük