Kövess minket

Hiphop

Azonnal összeállna a Bone Thugs-N-Harmony egy új albumra, ha Dr. Dre csatlakozna producerkedni

Megosztva

Bone Thugs-N-Harmony rögtön összeállna új zenéket készíteni, ha Dr. Dre is benne lenne a közös munkába – állítja Layzie Bone.

A rapcsapat tagja a The Digital Soapbox Network vendége volt a szerdán közzétett epizódban, ahol arról beszélt, hogy a csapat még soha nem rappelt Dre alapokra. Annak ellenére, hogy a legendás producerhez Eazy-E szerződésén keresztül kötődnek, elmagyarázta, hogy mi akadályozta meg őket ebben a múltban, és hozzátette, hogy ha Dre most hívná őket, akkor mind az öt tag ott lenne.

Amikor ott volt a lehetőség, épp belső harcok voltak köztünk” – kezdte Layzie Bone. „És Dre azt mondta: ‘Ha nem kaphatom meg mind az ötötöket, akkor nem dolgozok veletek.” Bone állítja, mindenki megpróbálta egyénileg, de Dre lepattintotta őket, mivel a teljes csapattal akart zenélni.

Arra a felvetésre, hogy a Bone Thugs-N-Harmony most összeállna Dre-vel, Layzie azt mondta: „Egy hívás Dre-től, és csak úgy néznél milyen gyorsan összejönnénk öten. Mindent eldobnék, amit épp csinálok egy lehetőségért, hogy Dr. Dre-vel dolgozhassak. Biztos vagyok benne, hogy a többiek is így gondolkodnak.”

Utoljár 13 évvel ezelőtt a 2010-es Uni5: The World’s Enemy című albumon dolgozott együtt mind az öt tag. Bár azóta voltak más albumok is, de egyikben sem volt teljes a csapat.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés