Kövess minket

Aztaa

Azt se tudta mit árul az a VIII. kerületi díler, akit egy hete akciófilmbe illően kapcsoltak le

Márió egy iskola szomszédságában árulta a szert, amit varázspornak nevezett el.

Megosztva

Forrás: Youtube

Dohány, aceton, és X vegyszer – ez volt az összetétele annak a drognak, amit O. Márió, a VIII. kerületben látványosan letartóztatott díler árult az utcákon – derül ki a Zsaru Magazin legfrissebb számából, melyből az Index szemezgetett

Az X vegyszer pontos tartalma, pont mint a Pindúr pandúrokban itt is teljesen ismeretlen, maga a díler se tudta pontosan mit árul, ő csak postai úton berendelte a netről a cuccot, összekutyulta, aztán már mehet is bárkinek, aki hajlandó venni a szó szerinti mocskos drogból. Az ismeretlen hatóanyagú fehér por a vegyész szakértői elemzése szerint egy új pszichoaktív szer, de ennél többet nem lehet róla tudni. Elmondások alapján azok, akik használói voltak a drognak, már két szippantás után órákra elkábultak, volt aki el is ájult.

Márió azután tette át a terjesztői székhelyét a VIII. kerületbe, miután a Hős utca környékéről el kellett jönnie, a túl nagy rendőri jelenlét miatt. Biznisze egy napot bírt, ugyanis a rendőrök azonnal letartóztatták.

Apró humor a történetben, hogy a férfinél elfogásakor egy Top Joy kupakot is találtak, melynek belsejébe az volt írva, “LÉGY RÉSEN!”. Márió talizmánként tartotta magánál a figyelmeztetést, de hát vagy nem volt eléggé résen, vagy csak ugye semmit sem érnek a talizmánok, ha iskolák közelében árulsz zombidrogokat.

Forrás: Zsaru Magazin / Index

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.