Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Absztrakt festőként éli mindennapjait Michael Jackson egykori házikedvence, Bubbles a csimpánz

Absztrakt festőként éli mindennapjait Michael Jackson egykori házikedvence, Bubbles a csimpánz

Kócsi- 2019.03.13. 12:29
Festményei forint milliókért kelnek el.
Az HBO által készített, Michael Jackson gyermekmolesztálási ügyeit boncolgató Neverland elhagyása című dokumentumfilm bemutatásával megrendítő részletek kerültek nyilvánosságra az egykori pop-ikon luxusbirtokán történt zaklatásokról. A doksi óriási vihart kavart; több rádióállomás bizonytalan ideig szünetelteti az 2009-ben elhunyt énekes dalainak sugárzását, klipjei pedig lekerültek a műsorsávból bizonyos zenei tévécsatornáknál.

Volt azonban valaki a sztár mellett, akiről méltatlanul kevés szó esik mostanában. Ő Bubbles a csimpánz, Michael Jackson egykori házikedvence. Ketten hosszú időn keresztül elválaszthatatlanok voltak a nyolcvanas években, bár kérdés, egy majom mennyire érzi jól magát puccos rendezvényeken, vagy éppen villogó vakuk keresztüzében. Bubbles az énekes mellett aludt egy kiságyon a saját pizsamájában esténként, minden lépését egy gondozó felügyelte, magánrepülőn utazott a turnék alkalmával, valamint beszélgetős műsorokban szerepelt. Sőt, Jackson 1985-ben megjelent, Leave Me Alone klipjében is felbukkant.

A Daily Mail nem rég utána járt, mi lehet a most 34 éves csimpánzzal, hogy aztán egy cikkben számoljanak be a "nyomozás" eredményéről.

A békességben megőszült Bubbles jelenleg egy emberszabásúaknak fenntartott otthonban éli napjait hat másik társával egy kifutón osztozva Miamiban - 2009-ben került ide, és a rengeteg játék, illetve mangó evés mellett kedvenc elfoglaltságává vált a festés. Igen, a festés. Több művét adták már el komolyabb összegért, legutóbb öt absztrakt képét vitte el egy Miamiban működő galéria, összesen 15 ezer dollárt fizetve értük.

(Dailymail)

Hozzászólások