Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Agyonvert egy teknőst a Fővárosi Állatkertben, keresi a rendőrség

Agyonvert egy teknőst a Fővárosi Állatkertben, keresi a rendőrség

Offmedia- 2019.06.14. 14:54
Mit ártott neki a teki?
A rendőrök keresik azt a nőt, aki a Fővárosi Állat- és Növénykertben megkínzott egy görög teknőst. A rendelkezésre álló információk szerint szerda délután az elkövető az állatkert kifutójában rádobott egy nagyméretű kockakövet az állatra. A sérült állatra a gondozók zárás előtt találtak rá, az ütéstől olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy el kellett altatni. A feltételezett elkövetőről az állatkert biztonsági kamerája felvételt készített.
A biztonsági kamerafelvételek szerint arra lehet következtetni, hogy a nő a kerítésen áthajolva kivette a teknőst, amely a kezébe piszkított, a nő ezután döntötte el, hogy agyonüti az állatot egy kővel.


A nő 20-25 év körüli, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetéskor fekete hosszú ujjú pólót, zöld színű kantáros nadrágot és sportcipőt viselt.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu, Index)

Hozzászólások