Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Az NBA helyett a francia másodosztályban talált magának csapatot Sheck Wes

Az NBA helyett a francia másodosztályban talált magának csapatot Sheck Wes

Kócsi- 2020.11.22. 16:57
Senki sem lehet próféta a saját a hazájában.

Habár az idei NBA drafton egyetlen csapat sem csapott le Sheck Wes-re játékjogára, mégis úgy tűnik, hogy a 22 éves harlemi rapper profi kosarasnak állhat, hiszen a francia másodosztályban szereplő, és ott jelen pillanatban a hatodik a helyen tanyázó Paris Basketball Team szerződtette őt.

Az átigazolás tényét egyébként mindkét fél megerősítette, így a szenegáli felmenőkkel rendelkező Wes hamarosan veheti a cókmókját és átruccanhat az öreg kontinensre, hogy aztán a francia fővárosban mutassa meg tehetségét. Tegnap közzétett Intsagram bejegyzése szerint ugyanis pont erre készül:


A Paris Basketball Club vezetése hivatalos, szintén az Instán napvilágot látott közleményében ennél azért jóval óvatosabban fogalmazott. Mint írták, a rapper edzésmunkáját látva határozták el, hogy adnak neki egy esélyt, miközben arra kérték a klub szimpatizánsait, hogy „tegeljék” be az egymillió követővel rendelkező rappert a posztjuk alatt.


Az alábbi rövid videóban pedig Wes csekkolható akció, helyesebben edzés közben. Az egyértelmű, hogy nem először fog labdát a kezében, de hogy ez elegendő lesz-e a profik között, az a jövő zenéje.

Hozzszlsok

rdekes lehet