Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Döntetlen lett Mike Tyson visszatérő meccse Roy Jones Jr. ellen

Döntetlen lett Mike Tyson visszatérő meccse Roy Jones Jr. ellen

Offmedia- 2020.11.29. 16:20
Tyson örült a végeredménynek, Jones nagyon nem.
Tegnap visszatért a ringbe Mike Tyson, egy Roy Jones Jr. elleni meccsen, a két 50 év fölötti bokszoló pedig egy nosztalgiabunyó keretében elég eseménytelen összecsapást folytatott le.


A nyolc menetes bunyó kiütés nélkül, pontozással ért véget, melynek eredménye tökéletesen lekövette a nem túl izgalmas meccset, döntetlen lett a végeredmény. A bunyó amúgy jogilag "bemutatónak" számított, nem pedig profi mérkőzésnek így a profi bokszeredmények közé sem kerül be. Tyson a meccs után azt nyilatkozta, hogy örül az eredménynek, és szerinte az a fontos, hogy a közönség jól érezte magát (itt nyilván a fizetős online nézőkre gondolt, hisz a helyszínen nem volt közönség). Roy Jones Jr. eközben nagyon nem értett egyet a döntetlennel, de azért kiemelte, hogy Tyson ütései még mindig olyan hatást adnak, mintha egy vonat ütötte volna el. A ringfellépésért Tyson - a Yahoo értesülése szerint - 10 millió dollárt kapott, míg Jones garantált meccsdíja 3 millió dollár. Ehhez jönnek még hozzá a fizetős tévék közvetítéséből befolyó pénzek.


A felvezető meccsen a YouTuber Jake Paul és az ex-NBA játékos Nate Robinson bunyóztak, Paul pedig kiütéssel győzedelmeskedett a második menetben. A YouTuber a meccs után azt nyilatkozta, hogy folytatni szeretné a bokszolást, és akár Conor McGregor ellen is kiállna szívesen. Meccsüket részben Snoop Dogg kommentálta, már csak ezért is érdemes végignézni.

Az egyik legnagyobb név a zenei fellépők közül Lil Wayne lett volna az este során, de végül "előre nem látható okok miatt" lemondta a koncertjét, helyette Snoop Dogg ugrott be, de felépett még Wiz Khalifa, YG, Swae Lee, French Montana, és SAINt JHn is.


Hozzszlsok

rdekes lehet