Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Emberhúst szolgáltak fel egy thaiföldi vegetáriánus étteremben

Emberhúst szolgáltak fel egy thaiföldi vegetáriánus étteremben

Kócsi- 2018.11.01. 13:53
Horror
Egészen elképesztő bűntényre derült fény Thaiföldön, miután több vendég panaszkodott egy vegetáriánus étterem fogásaira, mert azokban ismeretlen eredetű húst találtak. Ez már önmagában éppen elég furcsa, csak hogy a későbbi vizsgálatok kimutatták, nem disznóhús - erre gondoltak ugyanis a legtöbben, hanem emberi maradványok kerültek az ételekbe. A tulajdonos, aki egyelőre szökésben van, a feltételezések szerint az egyik állandó vendégével veszhetett össze, a vita pedig odáig fajult, hogy hidegvérrel, több késszúrással meggyilkolta a 61 éves áldozatot. Az ő húsát szolgálta aztán fel, így akarta ugyanis eltüntetni a holttestet, de nem volt elég alapos: valódi mészárszéket hagyott maga után.


A rendőrök a nyomozás során az étteremben további húsdarabokra bukkantak, majd előkerült a többszörösen megcsonkított tetem is egy földalatti tartályból.

A meggyilkolt férfit Prasit Inpathom-nak hívták, szemtanúk elmondás szerint október 21-én járt legutóbb az étteremben testvére társaságában. Valószínűleg ezen a napon szólalkozhatott össze a tulajjal, bár biztosan ezt még nem lehet kijelenteni.

(LadBible)

Hozzászólások