Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Future már nem csak rappel a maszkokról, de nonprofit szervezete ajándékozza is őket kórházaknak

Future már nem csak rappel a maszkokról, de nonprofit szervezete ajándékozza is őket kórházaknak

Offmedia- 2020.03.28. 17:03
Mask on, Fuck it, mask off.
Future non-profit szervezete, a FreeWishes Foundation összeállt egy atlantai varróklubbal, hogy maszkokat gyártsanak a koronavírus-járvány miatt veszélybe kerülő orvosoknak és egyéb egészségügyi dolgozóknak. Az Atlanta Sewing Style egy több mint ötszáz fős helyi varrónőkből és dizájnerekből álló klub, ők fogják legyártani a maszkokat.

"Rengeteg tennivaló van ebben a krízishelyzetben, és ha az emberek segítenek egymáson, akkor sikeresen túl tudunk lenni az egészen, miközben a saját közösségeinket is felemeljük" - mondta a FreeWishes szervezete társ-alapítója, egyben Future édesanyja, Stephanie Jester egy közleményben. "Úgy gondolom, hogy a kórházi dolgozók igazi hősök ebben a szituációban, az életüket teszik kockára, hogy másokat mentsenek meg, tehát felelősségel tartozunk értük, és meg kell őket védenünk" - tette hozzá.

A felhívásuknak mi más nevet is adhattak volna, mint a #MaskOn kampány, utalva Future egyik leghíresebb dalára. A szervezet várja az adományokat is.


Future eközben ledobta legújabb dalát, egyben az első kislemezét 2020-ban, a "Tycoon"-t, alább lehet csekkolni.(Pitchfork)

Hozzászólások

Érdekes lehet