Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ingyen osztogatta el a fényképeiből nyílt kiállítás anyagát Lil B

Ingyen osztogatta el a fényképeiből nyílt kiállítás anyagát Lil B

Kócsi- 2018.05.11. 11:28
694

Próbál visszaadni valamit a közösségnek.

A zeneipar után Lil B megmerítkezik a művészet világában is. A 28 éves rapper régóta a fotózás szerelmese, rengeteg képe van otthon, ezekből nyílt meg élete első kiállítása a múlt hétvégén Kaliforniában, a Berkeley Művészeti Múzeumban.


Szerette volna emlékezetessé tenni az eseményt, ezért rendhagyó módon a látogatók nem csak gyönyörködhettek a falakon lévő fényképekben, hanem haza is vihették azt a darabot, ami a leginkább megtetszett nekik. Ezzel az akcióval szeretné a művészúr inspirálni az embereket, valamint a  kreativitásukat fejleszteni. A megnyitón elmondta az egybegyűlteknek, eszébe sem jutott pénzt kérni a képekért, sokkal jobban jár mindenki, ha a jó ügy érdekében inkább elosztogatja azokat. A The Basegod néven is futó előadó kedvenc fotótémái között a természet, az épületek, illetve a lányok szerepelnek.


Természetesen a fényképezés mellett sok minden más is szóba került a megnyitón. B beszélt a maga mögött hagyott személyes problémáiról, és arról, miként lett a korábbiakhoz képest sokkal pozitívabb az emberekhez való hozzáállása.

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a zenélést elhanyagolná a jövőben. Hamarosan érkezik új, Platinum Flame című lemeze, bár még pontos dátummal nem tudunk szolgálni a megjelenéssel kapcsolatban.

Hozzászólások