Kövess minket

Aztaa

Ingyen osztogatta el a fényképeiből nyílt kiállítás anyagát Lil B

Próbál visszaadni valamit a közösségnek.

Megosztva

Forrás:

A zeneipar után Lil B megmerítkezik a művészet világában is. A 28 éves rapper régóta a fotózás szerelmese, rengeteg képe van otthon, ezekből nyílt meg élete első kiállítása a múlt hétvégén Kaliforniában, a Berkeley Művészeti Múzeumban.

[instagram]BicJ46rAbQb[/instagram]
Szerette volna emlékezetessé tenni az eseményt, ezért rendhagyó módon a látogatók nem csak gyönyörködhettek a falakon lévő fényképekben, hanem haza is vihették azt a darabot, ami a leginkább megtetszett nekik. Ezzel az akcióval szeretné a művészúr inspirálni az embereket, valamint a  kreativitásukat fejleszteni. A megnyitón elmondta az egybegyűlteknek, eszébe sem jutott pénzt kérni a képekért, sokkal jobban jár mindenki, ha a jó ügy érdekében inkább elosztogatja azokat. A The Basegod néven is futó előadó kedvenc fotótémái között a természet, az épületek, illetve a lányok szerepelnek.

[instagram]BicK8drgpD2[/instagram]
Természetesen a fényképezés mellett sok minden más is szóba került a megnyitón. B beszélt a maga mögött hagyott személyes problémáiról, és arról, miként lett a korábbiakhoz képest sokkal pozitívabb az emberekhez való hozzáállása.

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a zenélést elhanyagolná a jövőben. Hamarosan érkezik új, Platinum Flame című lemeze, bár még pontos dátummal nem tudunk szolgálni a megjelenéssel kapcsolatban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés