Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Koronás lett a WC-t nyalogató, koronakihívást teljesítő TikTokos

Koronás lett a WC-t nyalogató, koronakihívást teljesítő TikTokos

Offmedia- 2020.03.26. 17:58
Ezért nem kell hülyének lenni.
A nap idiótája díjat egyértelműen az a srác kapja, aki egy TikTok kihívás részeként összenyalogatott egy WC-t, majd elkapta a koronavírust.

A kihívást még egy bizonyos @avalouiise nevű TikTok felhasználó indította útjára március közepén, viccet csinálva a járványból, és habár az internet egyöntetűen temette a kezébe az arcát, mégis voltak, akik követték a példáját.

Például az a srác, akit Larz néven ismerhet a TikTok népe. A 21 éves kaliforniai influenszer szintén betalált egy nyilvános illemhelyiséget, ahol videóra rögzítette, ahogy végighúzza a nyelvét a klotyón, igaz ő előtte felemelte WC ülökét, hátha úgy biztonságosabb. Nem volt az, pár nappal később lebetegedett, és pozitív lett a koronavírus tesztje. Ezt amúgy őt maga jelentette be Twitteren és egy kórházban fekvő képet is csatolt hozzá, a fiókját azóta felfüggesztette a közösségi oldal. Az nem egyértelmű, hogy az undorító WC nyalogatástól kapta-e el a vírust, de igazából nem is fontos, lényeg, hogy most ünnepélyesen átadtjuk a trófeát: te vagy ma a nap hülyéje Larz.


(New York Post)

Hozzászólások

Érdekes lehet