Kövess minket

Aztaa

Koronás lett a WC-t nyalogató, koronakihívást teljesítő TikTokos

Ezért nem kell hülyének lenni.

Megosztva

Forrás:

A nap idiótája díjat egyértelműen az a srác kapja, aki egy TikTok kihívás részeként összenyalogatott egy WC-t, majd elkapta a koronavírust.

A kihívást még egy bizonyos @avalouiise nevű TikTok felhasználó indította útjára március közepén, viccet csinálva a járványból, és habár az internet egyöntetűen temette a kezébe az arcát, mégis voltak, akik követték a példáját.

Forrás:

Például az a srác, akit Larz néven ismerhet a TikTok népe. A 21 éves kaliforniai influenszer szintén betalált egy nyilvános illemhelyiséget, ahol videóra rögzítette, ahogy végighúzza a nyelvét a klotyón, igaz ő előtte felemelte WC ülökét, hátha úgy biztonságosabb. Nem volt az, pár nappal később lebetegedett, és pozitív lett a koronavírus tesztje. Ezt amúgy őt maga jelentette be Twitteren és egy kórházban fekvő képet is csatolt hozzá, a fiókját azóta felfüggesztette a közösségi oldal. Az nem egyértelmű, hogy az undorító WC nyalogatástól kapta-e el a vírust, de igazából nem is fontos, lényeg, hogy most ünnepélyesen átadtjuk a trófeát: te vagy ma a nap hülyéje Larz.

[twitter]https://twitter.com/PardesSeleh/status/1242197595583328258[/twitter]
(New York Post)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük