Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Kylie Jenner hivatalosan is a legfiatalabb dollármilliárdos a világon

Kylie Jenner hivatalosan is a legfiatalabb dollármilliárdos a világon

Offmedia- 2019.03.05. 20:18
Továbbra is jól fogynak a sminktermékei.
A tavalyi évben sokakat meglepett, hogy a Kardashian klán legfiatalabb influencere (ha nem számítjuk a gyerekeket), Kylie Jenner 900 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, és ezzel gyakorlatilag JAY-Z-vel van egy szinten. Hát, azóta már a bűvös egymilliárd dolláros határt is sikerült átlépnie - derül ki a Forbes magazin idei, leggazdagabbakat összesítő listájából.

Kylie Jenner ezzel a legfiatalabb dollármilliárdossá lépett elő, hisz mindössze 21 éves, míg az 1,4 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező örökösnő, Alexandra Andresen 22, testvére, a szintén hasonló összeget birtokló Katharina Andresen pedig 24 éves. Kylie a pénze nagy részét a Kylie Cosmetics nevű iszonyat sikeres sminkmárkájával lapátolta össze, de persze nem elhanyagolható a rengeteg brand deal (Adidas, Puma), és a szponzorált posztok által megkeresett pénz sem, utóbbiért állítólag 1 millió dollárt is elkér.

A világ leggazdagabbja továbbra is az
Amazon alapítója, Jeff Bezos, őt Bill Gates és Warren Buffett követik a dobogón. A listán két magyart is találunk, Csányi Sándor, az OTP Bank vezetője az 1941. szerepel, míg Felcsút volt polgármestere, Orbán Viktor jóbarátja, Mészáros Lőrinc vállalkozó a 2057. helyen található.

Hozzászólások

Érdekes lehet