Kövess minket

Aztaa

Kylie Jenner hivatalosan is a legfiatalabb dollármilliárdos a világon

Továbbra is jól fogynak a sminktermékei.

Megosztva

Forrás:

A tavalyi évben sokakat meglepett, hogy a Kardashian klán legfiatalabb influencere (ha nem számítjuk a gyerekeket), Kylie Jenner 900 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, és ezzel gyakorlatilag JAY-Z-vel van egy szinten. Hát, azóta már a bűvös egymilliárd dolláros határt is sikerült átlépnie – derül ki a Forbes magazin idei, leggazdagabbakat összesítő listájából.

Kylie Jenner ezzel a legfiatalabb dollármilliárdossá lépett elő, hisz mindössze 21 éves, míg az 1,4 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező örökösnő, Alexandra Andresen 22, testvére, a szintén hasonló összeget birtokló Katharina Andresen pedig 24 éves. Kylie a pénze nagy részét a Kylie Cosmetics nevű iszonyat sikeres sminkmárkájával lapátolta össze, de persze nem elhanyagolható a rengeteg brand deal (Adidas, Puma), és a szponzorált posztok által megkeresett pénz sem, utóbbiért állítólag 1 millió dollárt is elkér.

A világ leggazdagabbja továbbra is az Amazon alapítója, Jeff Bezos, őt Bill Gates és Warren Buffett követik a dobogón. A listán két magyart is találunk, Csányi Sándor, az OTP Bank vezetője az 1941. szerepel, míg Felcsút volt polgármestere, Orbán Viktor jóbarátja, Mészáros Lőrinc vállalkozó a 2057. helyen található.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés