Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Lopott Baseball bajnoki gyűrű került elő Massachusetts-ből

Lopott Baseball bajnoki gyűrű került elő Massachusetts-ből

Offmedia- 2015.09.17. 11:25
703
A helyi rendőrség Quincy-ben hónapok óta figyelt egy házat, ahol a gyanú szerint kábítószer dílerek tanyáztak.

Kedden, miután szemtanúi voltak egy drog adás-vételnek a nyomozók, úgy döntöttek itt az ideje, hogy tüzetesebben is körülnézzenek az ingatlanban. John Dougan rendőrkapitány felsorolta, mi mindent találtak és foglaltak le a razzia után. A történet itt válik igazán érdekessé, hiszen volt a házban egy rakás oxikodon tabletta, egy rendőrségi adóvevő, 9000 dollár, és most jön a lényeg, találtak egy 2004-es MLB világbajnoki gyűrűt. Abban az évben egyébként a Red Sox nyerte a bajokságot, a rendőrség szerint a gyűrűt nem a csapat egyik játékosától vagy edzőjétől lopták el, valószínűleg a klub egyik alkalmazottjáé lehetett. Azt egyelőre nem tudják, mi módon került a gyűrű Massachusetts-be, a nyomozás folyamatban van.

boards.sportslogos.net

Usa Today

A házban lakó személy és két másik férfi, akik szintén részt vettek a drogbizniszben, szerdán jelentek meg először a bíróság előtt.

A rosszfiúknak nem lett volna könnyű továbbadni a gyűrűn, hiszen ezek valódi ritkaságnak számítanak. Az összes amerikai major sportban a bajnoki címet egyben világbajnoki elsőségnek is tekintenek és a győztes csapat tagjai emlékül kapnak egy, egyedi aranygyűrűt, gyémánt berakásokkal, névre szólóan.

Ace Ventura is megszenvedett egy hasonlóval...

(complex.com nyomán; fotók: boardssportslogos.net)

 

Hozzászólások