Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Magyarul is megjelenik Logic "Szupermarket" című bestseller könyve

Magyarul is megjelenik Logic "Szupermarket" című bestseller könyve

Offmedia- 2019.09.10. 20:55
Hamarosan magyarul is lehet majd olvasni Logic márciusban megjelent könyvét, a "Szupermarket"-et. A könyv forgalmazási jogát a 21. Század Kiadó nyerte el, egyelőre pontos megjelenési dátum nincs, de a művet már most elő lehet rendelni.

Logic nevéről a legtöbb embernek a zenéje jut eszébe, de márciusban saját, fekete humorú pszichológiai thriller regényt adott ki a kezéből, mely a New York Times bestseller listáját is vezette, ez amúgy korábban egy rappernek sem sikerült. A történet egy Flynn nevű fiút követ végig, aki depressziós, nemrég kidobta a barátnője és otthon lakik az anyukájával. Úgy volt, hogy a szupermarket majd mindent megváltoztat. Normális munkahely, állandó bevételi forrás. A munka nem is munka igazán, ha ezáltal megmentheted önmagadat. De a dolgok nem éppen olyanok, ahogy ez az árukkal megrakott polcsorok közül látszik. Flynn egyik nap egy bűntény helyszínére érkezik meg a munkába és hirtelen az egész világ összeomlik körülötte. 


A könyv mellé Logic egy zenei albumot is kiadott azonos néven, melyet egyenesen gyűlöltek a kritikusok. Az albumon a szokásos hiphop hangzást dobva egyfajta indie rock / alternatív rock stílust lőtt be.

A könyvet a kiadó oldaláról itt lehet előrendelni 2917 Ft-os kedvezményes áron.

Hozzászólások

Érdekes lehet