Kövess minket

Aztaa

Magyarul is megjelenik Logic „Szupermarket” című bestseller könyve

Megosztva

Forrás:

Hamarosan magyarul is lehet majd olvasni Logic márciusban megjelent könyvét, a „Szupermarket„-et. A könyv forgalmazási jogát a 21. Század Kiadó nyerte el, egyelőre pontos megjelenési dátum nincs, de a művet már most elő lehet rendelni.

Logic nevéről a legtöbb embernek a zenéje jut eszébe, de márciusban saját, fekete humorú pszichológiai thriller regényt adott ki a kezéből, mely a New York Times bestseller listáját is vezette, ez amúgy korábban egy rappernek sem sikerült. A történet egy Flynn nevű fiút követ végig, aki depressziós, nemrég kidobta a barátnője és otthon lakik az anyukájával. Úgy volt, hogy a szupermarket majd mindent megváltoztat. Normális munkahely, állandó bevételi forrás. A munka nem is munka igazán, ha ezáltal megmentheted önmagadat. De a dolgok nem éppen olyanok, ahogy ez az árukkal megrakott polcsorok közül látszik. Flynn egyik nap egy bűntény helyszínére érkezik meg a munkába és hirtelen az egész világ összeomlik körülötte. 

A könyv mellé Logic egy zenei albumot is kiadott azonos néven, melyet egyenesen gyűlöltek a kritikusok. Az albumon a szokásos hiphop hangzást dobva egyfajta indie rock / alternatív rock stílust lőtt be.

A könyvet a kiadó oldaláról itt lehet előrendelni 2917 Ft-os kedvezményes áron.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés