Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Rejtett kamerával kukkolta a lányokat egy balatoni apartmanháztulajdonos

Rejtett kamerával kukkolta a lányokat egy balatoni apartmanháztulajdonos

Offmedia- 2019.07.05. 18:53
Azzal védekezik, hogy csak "zsiványkodott".
Őrizetbe vettek, majd elengedtek egy férfit, aki az általa kiadott apartmanokban kukkolta a vendégeit, többekről videófelvételeket is készített .


A balatonboglári apartmanház fürdőszobájának falában csütörtökön talált rejtett kamerát az egyik egy női vendég - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A nő a kameráról bejelentést tett, a helyszínre érkező rendőrök a ház szervízfolyosóján fogták el az 51 éves férfit, akit előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozók házkutatást tartottak az érintett ingatlanban, ahol több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, mobiltelefonokat foglaltak le. A rendőrség tiltott adatszerzés bűntettének gyanújával indított eljárást a férfival szemben, akinek a felesége állítólag semmit nem tudott a kamerákról és a perverz kis lyukacskákról. 

Az Index megtudta, hogy a férfit nem sokkal a kihallgatása után elengedték, mivel "nem állnak fent a letartóztatás feltételei". A férfi állítólag azzal védekezett, hogy "zsiványságból" kamerázta be a szobákat.

Hozzászólások