Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Trump meggondolja, hogy elnöki kegyelmet adjon a tigris király Joe Exotic-nak

Trump meggondolja, hogy elnöki kegyelmet adjon a tigris király Joe Exotic-nak

Offmedia- 2020.04.09. 17:02
Ez lenne az igazán nagy csavar egy már amúgyis csavaros történetben.
A Netflix egyik legnagyobb sikere lett a hetekben bemutatott Tiger King című dokumentumfilmsorozat, melyben egy meleg, fegyvermániás, metamfetamin függő állatkert-tulajdonos és a vele szimpatizáló vagy éppen háborúskodó amerikai nagymacska mániások világát ismerhetjük meg. A hét részes sorozat kb. annyira izgalmas, hogy percenként jönnek benne a csavarok, miközben azt mormoljuk magunkban, hogy "ilyen csak Amerikában történhet meg". A főszereplő Joe Exotic sok más őrültség mellett elvileg egy amatőr bérgyilkost is felfogadott, hogy így tegye el láb alól a konkurenciát, ezért pedig most épp 22 éves börtönbüntetését tölti. Ezzel persze csak a sorozat felszínét kapargatjuk, kivételesen tényleg nehéz összefoglalni a teljes sztorit, ezt egyszerűen látni kell!

És sokan látták is, a Kreatív cikke szerint Amerikában jobban kezdett a doku, mint az iszonyat népszerű Stranger Things harmadik évada, és a magyar nézettségi listában is fixen a top 5-ben van.

A tigris király mánia Amerikában ráadásul már a mémeken is túllépett és a nagypolitikát is elérte, Donald Trump fia, Donald John Trump Jr. például viccelődve egy interjúban azt mondta, hogy kegyelmet kéne adni Exoticnak. Erre aztán a CBS egyik újságírója is rákérdezett az amerikai elnöknél, aki azt állította, hogy nem ismeri a sorozatot, de utánanéz és elgondolkodik rajta. Carole Baskin most valahol tuti a levegőt püföli dühében.


(Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet