Kövess minket

Bulvár

Azzal gyanúsítják Lizzót a háttértáncosai, hogy megalázta őket a súlyuk miatt

Megosztva

Három volt táncosa perli Lizzót, többek között szexuális zaklatás és toxikus munkahelyi környezet megteremtése miatt. A perben szexuális, vallási és faji alapú zaklatás, diszkrimináció, bántalmazás és illegális fogvatartás vádja szerepel. Az énekesnőt azzal is vádolják, hogy megszégyenítette a táncosokat a kövérségük miatt.

Lizzo még nem reagált nyilvánosan az ügyben felhozott vádakra, amelyek még bírósági vizsgálatra várnak.

A három felperes, Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez a Los Angelesben kedden benyújtott jogi keresetben azt állítja, hogy „szexuálisan becsmérlő viselkedés elviselésére kényszerítették” őket és „nyomást gyakoroltak rájuk, hogy 2021 és 2023 között szexshow-kban vegyenek részt”. Az eset elvileg egy amszterdami éjszakai klubban történt, és a táncosok úgy érezték, hogy belekényszerítik őket olyan dolgokba, amiket valójában nem akartak, de féltették az állásukat és ezért mégis megtették.

Lizzót – aki arról ismert, hogy hirdeti az önszeretetet és kiáll a mollett testalkat mellett – azzal is vádolják, hogy Tanisha Scott táncos-koreográfussal együtt megszégyenítette a táncosokat a testük miatt. A vádak szerint azt a benyomást keltette Lizzo és stábja, hogy a táncosoknak meg kell magyarázniuk a a súlygyarapodásukat, és intim személyes részleteket kell felfedniük az életükről ahhoz, hogy megtarthassák az állásukat.

A hír kikerültése óta egy másik táncos, Courtney Hollinquest, aki nem része ugyan a pernek, Instagramon erősítette meg, hogy neki is hasonló tapasztalatai voltak az énekesnővel.

(BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük