Kövess minket

Hiphop

Azzal oltották Trippie Redd-et, hogy Playboi Carti verzéje az egyetlen hallgatható dolog az új lemezén, erre fogta és törölte a dalt

Az év besértődésével állhatunk szembe.

Megosztva

Forrás:

Előző pénteken jelent meg Trippie Redd második stúdióalbuma, a „!„, mely éles váltás volt a rapper számára, hisz a dalok nagyon sokféle stílusba belekóstoltak. Az ohiói zenész kifejezetten „sokoldalú zenék egyvelege”-ként írta körül az albumot, és közben egyfajta XXXTentacion felé való tisztelgésnek is szánta azt. A rajongók viszont elég megosztottak voltak a lemezzel kapcsolatban és a csalódottabb felük el is kezdte kóstolgatni a rappert a közösségi oldalakon.

Visszatérő oltás volt, hogy az egyetlen értékelhető dolog a lemezen a „They Afraid Of You” című dalon található babahangú Playboi Carti verzéje. Carti mostanában magasan lovagolja a hype hullámot, elszánt rajongói pedig a végtelenségig mémelik bármit is művel, így annyira nem meglepő, hogy egy friss verzéje után ilyen vélemények jelennek meg a neten, de Trippie könnyen lehet mégis keményen szívére vette a dolgot. A trekk ugyanis eltűnt az összes streamingoldalról, lekerült az Apple Music-ról, TIDAL-ról, és Spotify-on sincs már fent, de Google Play-ről és Youtube-ról is lekerült, a rapper tehát eltűntette azt, mintha nem is létezett volna.

[twitter]https://twitter.com/TomSiino/status/1161865180596375557[/twitter]
Persze az is lehet, hogy valamiféle jogi galiba állt be, nem ez lenne az első eset, hogy utólag derül ki egy alapról, hogy tartalmaz egy hangmintát, amiért nem fizettek a jogtulajdonosnak, mindenesetre Trippie szó szerint semmit nem posztolt az esetről, nem adott magyarázatot a rejtélyre, pedig hát mégis csak a frissen megjelent lemezéről tűnt el egy dal. 

A trekket egyedül Soundcloudon lehet meghallgatni (innen még nem lett törölve), ahol a kommentszekció könyörög Trippie-nek, hogy innen legalább ne szedje le, hisz….ez az egyetlen jó dolog a lemezen, mint tudjuk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés