Kövess minket

Aztaa

Bad Bunny beperelte a rajongóját, amiért az videófelvételt posztolt a koncertjéről

Megosztva

Bad Bunny beperelte az egyik egy rajongóját, amiért állítása szerint az jogosulatlan koncertfelvételt tett fel egy YouTube-ra.

A TMZ által megszerzett perirat szerint Bad Bunny azt állítja, hogy egy Eric Guillermo Madronal Garrone nevű férfi elment a február 21-i koncertjére, majd több videót is rögzített az élő fellépéséről, hogy aztán teljes dalokat tegyen fel az általa üzemeltetett MADforliveMUSIC nevű YouTube-csatornára.

Bad Bunny indoklása szerint az élő koncertfelvételek jogai őt illetik meg, és Garrone nem rendelkezett az ő engedélyével vagy beleegyezésével ahhoz, hogy felvegye és feltegye azokat az internetre, hogy az emberek ingyenesen megnézhessék.

A Bad Bunny szerint Garrone arra használja a híres énekes nevét és zenéjét, hogy a YouTube-csatornára vonzza a nézőket, ezzel elvonva a nézettséget és a reklámbevételeket a Bad Bunny saját hivatalos YouTube-oldalától. A YouTube egyébként először leszedte a videókat, miután Bad Bunny reklamált, de Garrone fellebbezett, hogy visszakapja őket, így a zenésznek „nem maradt más választása”, mint a pereskedés.

Bad Bunny azt akarja, hogy Garrone-t tiltsák el a felvételek online közzétételétől, plusz 150.000 dollárt követel minden egyes közzétett videóért, melyek nagy része azóta már törlésre került, nyilvánvalóan a perrel fenyegetés hatására.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés