Kövess minket

Hiphop

Bad Bunny letarolta az amerikai albumeladási listát

Megosztva

Bad Bunny új albuma, az Un Verano Sin Ti vette át a vezetést a hivatalos amerikai albumeladási listán, a Billboard 200-on, egyben idei streaming rekordot is döntött.

A latin trap és reggaeton zenész sorban negyedik nagylemeze 274 ezer példányban fogyott az elmúlt héten, ez új személyes rekord az előadó számára, és a hét legjobb eredménye. 2022-ben ez a lemez fogyott a legerősebben, legalábbis egy heti adatokat nézve. A spanyol nyelvű lemez a streaming számokban virított igazán nagyot, több mint 356 millió streamet hozott össze az első héten, ez szintén 2022-es rekord, utoljára Drake ‘Certified Lover Boy‘ lemezét hallgatták többen még tavaly szeptemberben.

A lista második helyére Future került az új, „I Never Liked You” lemezével, ami előző héten még listavezető volt. 116 ezer példányban fogyott, ez 46%-os visszaesés a debüt után. Jack Harlow a harmadik helyen nyitott második nagylemezével, mely 113 ezer példányban fogyott.

A top 10-es lista további helyein Morgan Wallen, Olivia Rodrigo, az Arcade Fire, Lil Durk, az Encanto filmzene, Eslabon Armado, és végül Drake szerepelnek.

(Billboard)