Kövess minket

Hiphop

Bajban a Wu-Tang Clan! U-God több millióra perelte a csapatot!

Belső ellentétek, viszálykodás és ki nem fizetett pénzek állnak a háttérben…

Megosztva


Nehéz időszak előtt áll a Wu-Tang Clan, ugyanis a csapat alapító tagja, U-God beperelte az egész fam-ot! Nem kevés pénzre…

Nagyjából 2,5 millió dollárt szeretne kapni, mert állítása szerint eddig (!) még egy kanyi vasat sem kapott a jogdíjakból és az egyéb megjelenések után sem utalnak neki pénzt. U-God egyébként 170 Wu-Tang számban szerepelt az évek során, és 12 albumon tűnt fel. Konkrétan kiemelte a „Once Upon a Time in Shaolin” lemezt, amiért két részletben ígértek neki egy nagyobb (milliós) összeget a többiek, de az sem érkezett meg a számlájára.

Mármint egyik részlet sem…

[vembed youtube=”Pr6o6J6Zw6s” ]

Nehezményezi azt is, hogy a Wu-Tang Clan által gyártott, és forgalmazott ruhadarabok és egyéb kiegészítők után is elfelejtették őt a csapat tagjai.

U-God leginkább RZA-ra és testvérére, Mitchell “Divine” Diggs-re haragszik, mivel szerinte ők azok, akik megakadályozzák, hogy hozzájuthasson az őt megillető pénzekhez.

Nem tudjuk mi az igazság a sztoriból, de ha valóban úgy van, ahogy azt U-God állítja, akkor a többiek valóban csúnyán elbántak vele, és kimondottan piti tőlük, hogy nem hajlandóak fizetni.

„Cash Rules Everything Around Me.”

Folyt.köv.

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés