Kövess minket

Aztaa

Bajnok lett a Lakers?! Donald Trump szerint ez senkit sem érdekel, maximum a kínaiakat

Tudja ezt bárki követni?

Megosztva

Forrás:

Mint azt hétfőn mi is megírtuk; egy hatmeccses, viszonylag sima döntő után NBA bajnok lett a Los Angeles Lakers csapata a jóval esélytelenebbnek tartott, ám roppant elszánt Miami Heat ellenében.

Habár a 4-2-es összesítéssel záródó finálé után rengeteg híresség gratulált a LeBron James vezette alakulatnak – Snoop Dogg még egy tetkót is varratott örömében -, mégse gondoljuk, hogy mindenki maradéktalanul elégedett volt a széria lezárását követően. Az egyik leghangosabb fanyalgó maga Donald J. Trump volt, aki kedvenc helyén, Twitteren osztotta meg gondolatait a döntőről, valamint a vele nem igazán rokonszenvező NBA-ről.

[twitter]https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1315747649681870849[/twitter]
Az éppen „ezerrel” kampányoló elnök szerint a végső, hatodik összecsapás már olyannyira érdektelen volt a nagyközönség számára, hogy egy szimpla focimeccs simán elverte nézettségben, méghozzá megsemmisítő aranyában.

Trump ezen állításával nehéz lenne vitába szállni, hiszen a hivatalos adatok is azt mutatják, hogy a szintén vasárnap lebonyolított Minnesota VikingsSeattle Seahawks NFL csörtét majd 12 millióan követték élőben a tévéképernyők előtt, míg az NBA mindent eldöntő meccsét csupán 6 millióan. (Tavaly egyébként nagyjából 18 millióan voltak kíváncsiak a Toronto Raptors történetének első bajnoki címét hozó mérkőzésre.)

Ami viszont teljesen érthetetlen, hogy miért keverte bele Trump a kínaiakat a számháborúba, hiszen a fentebb említett posztjában azt is megjegyezte, hogy talán már csak az ázsiai ország lakót érdekli az NBA, de ő bizony ebben is erősen kételkedik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés