Keresés

Idén is lesz exkluzív bulihajó a Balaton Soundon

Offmedia- 2017.03.27. 16:09
6414
A Sound minden napján 2017-ben is kifut a Balaton vizére a tavaly teltházas bulikkal debütáló exkluzív party boat, a fedélzeten olyan sztárokkal, mint MAX COOPER, JAN BLOMQVIST, EELKE KLEIJN, SASHA vagy az ART DEPARTMENT.
Forrás: BalatonSound.hu
A nyár legbulisabb Balaton-parti napjait ígéri idén is a Sound, nemzetközi sztárfellépők hosszú sorával, egyedi, a partra és a stégekre varázsolt fesztiválbeach- sel és a hajnalba nyúló partiknak keretet adó, fantasztikus balatoni naplementével. Tavaly azonban már a Balaton víztükre is programhelyszínné vált, kifutott ugyanis a Party Boat, egy exkluzív bulihajó, mely a nagy sikerre való tekintettel idén is vízre száll, a fedélzetén nap, mint nap más sztár DJ-vel. 

Az idei Boat Party a tavalyinál is nagyobb neveket kínál: fellépője lesz a legutóbbi lemezét tavaly megjelentető, 10 éve aktív londoni techno és ambient DJ, MAX COOPER. A melankolikusabb elektrót JAN BLOMQVIST hozza el, ezúttal egy DJ-set formájában, de fellép még a sokszínű és izgalmas zenékben utazó ART DEPARTMENT is. A hétvégén a rengeteg reklám- és filmzenét is író DJ –producer EELKE KLEIJN és a legendás wales-i DJ, SASHA készül külön bulival a partihajón.

A Sound feelingjét a Balaton közepéig behajózó katamarán délutánonként fut ki a vízre, a kikötőig és vissza transzfer szállítja az utasokat, a hajón koktélbár és chillezésre kialakított terület csábítja a vendégeket, viszont csak 300 főt engednek fel a fedélzetre és emlékezve a tavalyi érdeklődésdömpingre, érdemes idén mihamarabb mihamarabb lecsapni a jegyekre.

A fesztiválbérleteseknek olcsóbb, a többi részlet pedig weboldalon.

Hozzászólások