Kövess minket

Hiphop

Soulja Boy bocsánatot kért Metro Boomintól, miután szidta a producer elhunyt édesanyját, azt mondja, hogy „terápiára megy”

Megosztva

Soulja Boy igen turbulens pár napon van túl, melynek végén most azt mondja, talán kicsit túl hamar húzza fel magát.

A rapper egy Instagram Live során fakadt ki egy iszonyat régi, 2012-es Metro Boomin tweet miatt, melyben a producer azon viccelődött, hogy míg ő Jeezy-vel stúdiózik, addig más, nála bénább producerek Soulja Boy-nak küldözgetnek beateket. Soulja toták kiakadt és azt mondta, a producernek 24 órája van, hogy letörölje a korábbi posztját. A témába 21 Savage is beleszólt, aki azt kérdezte Souljától, hogy „miért, mi lesz, ha nem törli le?„.

Soulja ezután Metro halott anyját szidalmazta Anyák napján, amit 21 Savage szintén nem hagyott szó nélkül: „Így beszélni valakinek az anyjáról, össze fogod magad szarni, ha meglátlak” – írta Twitteren / X-en. Soulja ezután sem állt le, elküldte melegebb éghajlatra a rappert és a producert is ismét.

Pár nap után aztán lenyugodott Soulja és egy üzenetett tett közzé, amiben bocsánatot kért Metro Boomintól, mint írta, túlreagálta a régi tweetet. „Részvétem édesanyádért. Terápiára fogok menni és dühkezelésre, nem válaszolok több gyűlöletre„.

Soulja később videóüzenetben is elismerte, hogy barom volt és hogy túl hamar idegesíti fel magát azon, ha támadják őt. A negatív energiákat azért továbbra sem engedte el: „21 Savage, te továbbra is egy csicska vagy, ha meglátlak a szart is kiverem belőled” – mondta nevetve.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés