Kövess minket

Bulvár

Balhé balhét követ, ha Tekashi 6ix9ine kimozdul otthonról

Újabb fellépését mondták le, közben ismét tömegverekedésbe keveredett, majd megfenyegette Texas egyik legkegyetlenebb bandája. Mindez pár nap leforgása alatt.

Megosztva

Forrás:

Továbbra is forrnak az indulatok Tekashi 6ix9ine körül. A brooklyni rapper bármerre jár az Államokban, folyton balhéba keveredik. Nem volt ez másként tegnap sem, amikor a Los Angeles-i repülőtéren (LAX) verekedett össze ismeretlenekkel fényes nappal. A szivárvány rapper az All-Star hétvégéről igyekezett haza, ám mielőtt belépett volna a reptér termináljába egy autó állt meg mellette és népes brigádja mellett. A kocsiból kiszállt egy fazon, aki fenyegetőzni kezdett, majd 69 egyik embere megunva a szájkaratét lepattintott az elégedetlenkedőnek egyet. Erre aztán két másik férfi pattant ki az autóból, nem kimondottan békítő szándékkal. Javában záporoztak a jobb horgok, illetve a bal csapottak, mikor Tekashi is a tettek mezejére lépett. Pár ütést megeresztett ő is, de miután elcsúszott spanjai jobbnak látták elvinni a verekedés sűrűjéből.

Az incidenst többen is felvették a telefonjukkal, így pillanatok alatt bejárta a világhálót:

[vembed youtube=”vPPIhG0BFXc” ]Voltak olyan hangok, melyek szerint az egész balhét előre megrendezték. Pénteken jelenik meg ugyanis Tekashi debütáló lemeze, ezért gondolják sokan, hogy nem valódi verekedésről, hanem jól kifundált reklámfogásról lehet szó. A rapper ezeket a vádakat egy Insta videóban határozottan visszautasította.

[instagram]BfeEwdlAj1K[/instagram]
Közben újabb fellépését mondták le biztonsági okokból, ezúttal Pennsylvaniában, de nem kizárt, hogy a hétvégi San Antonió-i koncertjét is törlik, mivel állítólag halálos fenyegetéseket kapott Texas egyik bandájától, a Tango Orejon-tól.

Ott sem látják szívesen.

[vembed youtube=”rmyMg4K7fcQ” ]Szép kilátások.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük