Kövess minket

Hiphop

Bár a rajongói már visszavonultatták, Lloyd Banks azonban maradna még

Akarva-akaratlanul megpörgette a hétvégéjét.

Megosztva

Forrás:

Lloyd Banks múlt pénteken gondolt egy merészet, felkúszott az internetre két ártalmatlan Twitter bejegyzés erejéig, hogy aztán mindenki jól félreértse az amúgy igencsak félreérthető gondolatait. A G-Unit tag első posztjában a következőket írta:

[twitter]https://twitter.com/Lloydbanks/status/974633573591474176[/twitter]„Több mint 25 éve vagyok a hiphop szerelmese. Erőt adott nekem a rossz, illetve jó időszakokban egyaránt. Megszeretném köszönni azoknak az előadóknak, akik támogattak vagy inspiráltak karrierem során. KÖSZÖNÖM.”

Itt még senki sem kapott pánikrohamot a rajongók közül, a második bejegyzés viszont rémhírek lavináját indította el:

[twitter]https://twitter.com/Lloydbanks/status/974640306800005120[/twitter]„Mindezzel együtt, azt hiszem ideje megpihenni.”

Pillanatok alatt záporozni kezdtek az elkeseredett kommentek a poszt alatt, a későbbiekben pedig több cikk is született Banks visszavonulásáról. Nagyjából két napig tartott a tömeghisztéria, amikor a queensi rapper – talán megelégelve az egész felhajtást – ismét felcsapta a Twittert, és helyreigazította a dolgokat.

[twitter]https://twitter.com/Lloydbanks/status/974783588104273920[/twitter]„Megnyugtathatok mindenkit, eszem ágába sincs abbahagyni.” – majd kritikus hangon folytatta: „Az egész szakma teljes káosszá vált. Mindeki mindenről beszél, csak a zenéről nem. Remélem, ha kiszállok ennyien támogatnak majd. Szép napot nektek.”

Szóval mindenki nyugodjon le nyugodtan!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés