Kövess minket

Aztaa

Barack Obama féltestvére tényleg Donald Trump-ra fog szavazni?!

A válasz röviden: igen!

Megosztva

Közeleg az elnökválasztás időpontja Amerikában. A kampánygépezetek nagyobb fordulatszámon pörögnek, mint bármely bogár, ami a hátára esik, de egyelőre szinte megjósolhatatlan, hogy ki lesz a befutó. Az egyik nagy esélyes kétségkívül az éles kirohanásairól, konzervatív szemléletéről és némiképp csapzott hajkoronájáról (is) ismert republikánus jelölt Donald Trump.

Az ő megítélése finoman szólva is kétes az USA-ban, bár amellett, hogy sokan frászt kapnak tőle, még többen viszont odáig vannak a televíziós múlttal rendelkező üzletember-politikusért. Egyik nagy rajongója pedig nem más, mint a jelenlegi elnök, Barack Obama féltestvére, Malik Obama.

Az amerikai állampolgárságú, ám Kenyában nevelkedő Malik szerint, csak Trump teheti újra naggyá az Államokat, ahogyan azt pártjának szlogenje is mondja: „Make America Great Again”. Nagyon szeretne személyesen találkozni a politikussal és egy jót beszélgetni vele. Féltestvéréről nincs a legjobb véleménnyel, szerinte Barack túl puha politikát folytat, és ez nem vezet semmi jóra.

Még kevésbé van kibékülve a Clinton családdal, mivel legjobb barátját, az egykori líbiai elnököt, Moammar Khadafy-t, szerinte Bill Clinton likvidáltatta, mert az nem úgy kereskedett az olajával, ahogy azt az USA szerette volna…

Annak sem örül, hogy a demokraták nyíltan kiállnak a melegházasságok mellett, ami neki szintén nem tetszik, és ezért lassan már valódi republikánusnak mondja magát, pedig korábban a „másik oldalra” pozícionálta magát.

Ki tudja, ha nyer Trump még a végén bekerül a pártba is.

(nypost.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés