Kövess minket

Bulvár

Barack Obama Kendrick Lamar-ra pörög a Fehér Házban

Az elnök és felesége, a People magazinnak beszélt kedvenc zenéikről.

Megosztva


Közeleg az év vége, ilyenkor mindenki mérleget von a mögöttünk hagyott esztendőről. Ezt tette az amerikai elnök és a first lady is, mikor az interjúban megnevezték a kedvenc számaikat 2015-ből. Barack Obama szerint, az idei év legjobb zenéje, Kendrick Lamar-tól a  “How Much a Dollar Cost”. A track az emszí legutóbbi, Grammy-díjra is jelölt, “To Pimp a Butterfly” albumán található.

A szám egyébként nagyjából arról szól, hogy a rapper Dél-Afrikában találkozik egy hajléktalan férfival, aki pénzt tarhál tőle azért, hogy aztán cracket vehessen magának. Kendrick emiatt nagyon bosszús lesz, de később rájön, hogy magával Istennel futott össze.

Az emszí azt szerette volna ezzel a számmal üzenni,hogyha valaki örökké akar élni, annak segítenie kell az embereken, függetlenül attól, hogy kik és mifélék azok.

“Haver, ez egyszerűen nagyszerű!”-ennyit mondott csupán, mikor arról kérdezték, mégis milyen érzés, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke őt hallgatja legszívesebben.

Felesége, Michelle Obama kissé lelőtte a bulit, mikor Mark Ronson szerzeményét, az “Uptown Funk”-ot nevezte meg, mint kedvenc számát. Nők…

Már csak egy kérdésünk van csupán : Orbán Viktor vajon mire vereti?

[vembed youtube=”CFqFeS_ivZQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.