Kövess minket

Bulvár

Barbadoson lehet Rihanna és A$AP Rocky esküvője, további közös gyermekeket szeretnének

Megosztva

Miután kiderült, hogy Rihanna második gyermekével terhes, felmerülhetett sokakban a kérdés, amolyan aggódó nagymamásan, hogy: „Na, és esküvő mikor?„. Hát, a RadarOnline információ szerint ha nincs is kitűzve a pontos időpont, de a helyszín már kvázi eldöntött a nagy eseményre.

Egy esküvő és az új baba megszületése Rihanna fő fókusza jelenleg” – nyilatozta egy forrás az oldalnak. „Szerencsére A$AP is a egyetért vele ebben. Összesen három vagy négy gyereket szeretne„. Tekintve, hogy már van egy kisfia, RiRi ezúttal kislányban reménykedik. Mint kiderült, ő és Rocky már ki is választottak néhány nevet.

Források szerint az énekesnő a szülőhazájában szeretné összekötni az életét a rapperrel, a családja és barátai társaságában. „Azt akarja, hogy Barbadoson legyen egy szuper csillogó esemény. Ott mezítláb szaladgálhatna„. A lehetséges résztvevők között JAY-Z-t, Beyoncét és Adele-t is felsorolták.

Rihanna következő albuma eközben ismét messzebb került a fontossági listán, pedig az énekesnő még idén meg akarta jelentetni a projektet, igaz akkor még nem tudta, hogy ismét terhes.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés